Donatie

Wanneer u via buy aid koopt, koopt u niet alleen een product, maar helpt u ook met het steunen van een goed doel. Ons concept is een uniek maar eenvoudige combinatie van aankopen en donaties. Of u nu kantoorartikelen, koffie of chocolade bij ons koopt, u bent er zeker van dat er tenminste 10% van de prijs wordt gedoneerd aan een humanitaire organisatie in Nederland. 


 

We werken op dit moment in Nederland met Make a Wish Nederland, War Child en Familiehuis Daniel den Hoed. Koopt u bijvoorbeeld koffie van buy aid, dan helpt u direct om geld te doneren voor al het werk wat War Child voor de kinderen in oorlogsgebieden verricht.

 

Wij hebben ervoor gekozen om te werken met erkende (CBF keurmerk ) organisaties, omdat wij van mening zijn dat de professionele organisaties de beste garantie geven dat het ingezamelde geld optimaal wordt gebruikt.

 

 

buy aid is gevestigd in vier Scandinavische landen en de Benelux. Wij werken in Europa met meer dan 20 hulporganisaties, organisaties die allemaal bezig zijn met het verbeteren van de omstandigheden van kinderen.  Sinds haar oprichting in 1996 tot 2012 hebben we tot over 100 miljoen euro verzameld.