Onze leveranciers

 We richten ons op het aanbieden van producten waarbij de productie heeft plaatsgevonden onder ethisch correcte omstandigheden. Daarom werken we samen met bedrijven die mensenrechten, arbeidsrechten en milieuoverwegingen respecteren in de hele waardeketen. We geven er prioriteit aan dat onze partners voortdurend werken aan het verbeteren van sociale en ecologische omstandigheden

"Goed is niet goed genoeg"

Zegt onze Duitse pennenleverancier Klio-Eterna. Ze produceren al meer dan 60 jaar schrijfinstrumenten. De jarenlange ervaring en expertise vormen de basis van hun duurzaam zakelijk succes. Klio-Eterna is in staat om uiterst organisch te spuitgieten. Het bedrijf recyclet overtollig plastic materiaal, waardoor er tijdens de productie geen extra afval ontstaat.


Koffie die het verschil maakt..

Er wordt gezegd dat oefening baart kunst. Peter Larsen Kaffe zet al sinds 1902 koffie, dus als oefenen tijd vergt, mogen ze niet klagen over de onderscheiding. Maar een lang leven heeft hen ook geleerd dat passie de ervaring overtroeft. Om één ding goed te doen, is er een vonk nodig. Het is minstens zo belangrijk als ervaring. Zeker als het gaat om het branden van koffie.

Een belofte aan de consument en de natuur.

Global Notes is een van de grootste fabrikanten ter wereld van sticky notes en aanverwante producten. Met bijna 30 jaar ervaring en klanten op alle continenten. Kwaliteit gecombineerd met milieuvriendelijkheid is hun belofte aan de consument. Hun lijm is op waterbasis. Dit betekent dat er bij de productie geen oplosmiddelen worden gebruikt. Global Notes richt zich op milieuvriendelijke productie en al hun papier kan worden gebruikt voor recycling. Ze zijn ook Blue Angel-gecertificeerd. De meeste Notes die we bij Global Notes kopen, zijn gemaakt van gerecycled papier.

Van banketbakker tot snoepfabrikant

JUNG ontwikkelde het geheim van de productie van kwaliteitssnoep in 1828. Het begon met een kleine lokale productie van zoetwaren, maar ontwikkelde zich tot een bedrijf met een breed en innovatief productgamma. Tegenwoordig is Jung een van de toonaangevende fabrikanten van snoeppromotieproducten in Europa.

Nog even bedankt!

Prodir vervaardigt hun schrijfinstrumenten lokaal in Zwitserland, waar ze ook produceren. Voor Prodir is dit de enige manier waarop ze het kwaliteitsniveau kunnen leveren dat ze willen dat hun producten hebben. In het productieproces leggen ze bijzondere nadruk op het handhaven van sociale en milieunormen, die tot de strengste ter wereld behoren - uiteraard Zwitserse normen. Gemaakt in Zwitserland. Zonder duurzaamheid is er geen duurzaamheid. Prodir is de eerste fabrikant van promotionele pennen die uitsluitend hervulbare pennen aanbiedt.