Onze kijk op duurzaamheid

We zien duurzaamheid als een drijvende kracht die ons concept en de samenwerking met onze ngo's kan verbeteren. We werken continu aan een kleinere impact op het milieu en helpen onze klanten bij het doen van duurzame aankopen. We doen er alles aan om controle te hebben over onze supply chain. We richten ons op langdurige relaties met enkele partners die zich ook inzetten voor duurzame productie en die nooit compromissen sluiten op het gebied van goede arbeidsomstandigheden.


Verpakking

Het merendeel van onze kenmerkende verpakkingen is gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen, en de meeste van onze leveranciers van verpakkingen zijn Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd. We hebben een sterke focus op het verminderen van het gebruik van verpakkingen en verpakkingen, zodat alleen wordt gebruikt wat absoluut noodzakelijk is, en wat we gebruiken op de lange termijn gerecycled materiaal en composteerbaar materiaal moet zijn. Daarnaast doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ons eigen afval uit magazijnen en kantoren wordt gesorteerd en gerecycled.


Producten

We werken er constant aan om ervoor te zorgen dat onze leveranciers recyclebare materialen gebruiken, zowel wat betreft karton als plastic. Verschillende van onze producten zijn gemaakt van recyclebare materialen. Meer dan 97% van onze producten wordt in Europa geproduceerd, wat zorgt voor korte transporttijd, goede arbeidsomstandigheden en zekerheid dat ze geproduceerd worden met een sterke focus op klimaat en milieu..

bæredygtighed